Coming Saturday: The 2nd Edition of Metal Praise at Bonfire, Dordrecht (NL)

0 Comments

In case you did not know it ….. this weekend, November 24th there will be another Metal Praise evening in Bonfire, Dordrecht (Netherlands), organized by the people of Metal Force Festival.

What to expect: an evening filled with praise / worship music, but them in metal style ! Check out the official promo video below.

The following press release is in Dutch.

Dreunende geluiden komen van het drumstel vandaan; het zware gitaargeluid die onder andere door een distortion en een versterker bepaald wordt rolt de zaal in. De bassist geeft met lage tonen de basis aan. De zanger en zangeres zetten in en zingen hun partijen; bij sommige nummers is er soms zelfs een grunt te horen. Dit is niet een zomaar optreden van een metalband tijdens een metalavond of festival. Nee, de nummers die deze muzikanten spelen gaan over God.

Metal en praise

De combinatie van metal en praisemuziek (muziek waarin God centraal staat) is vrij uniek. De organisatie van Metalforce die deze avond mogelijk maakt, wil aan de bezoekers laten zien – en laten beleven- dat het mogelijk is om God centraal te zetten met harde muziek. De band bestaat uit een zestal muzikanten. Vorig jaar vond de eerste editie van de Metal Praise plaats. Zaterdag zal de Metal Praise voor de tweede keer worden gehouden.

De Metal Praise avond vindt plaats op 24 november a.s. Vanaf 19:30 uur gaan de deuren open en om 20:00 uur gaan we beginnen. Adres: Bonfire, Wijnstraat 117 te Dordrecht. Facebook / Twitter e-mailadres: info@metalforce.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts